Bio matcha thee DELICACY 30gr.

Artikelnummer: A104
Vorige Artikel 10 van 10
€ 36,90 (inclusief 6% btw)

Originele Japanse Bio Matcha DELICAY is de allerhoogste kwaliteit van matcha thee, een echte delicatesse. Deze verfijnde thee is bedoeld om te bereiden op de traditionele manier die gebaseerd is op de Japanse theeceremonie. Daarvoor heb je een bamboeklopper en een kommetje nodig. Tijdens de traditionele bereiding komt de aroma, de diepgroene kleur en de lichtzoete smaak helemaal naar boven. Matcha thee drink je best nooit 's morgens op nuchtere maag, maar pas na het eten.

  •  Een blikken doosje Matcha Delicacy van 30gr.
  •  Geschikt voor de veeleisende klant!
  •  100% puur van gecontroleerde biologische teelt 
  •  Afkomstig uit Japan, streek rond Nishio en Shizuoka
  •  Vegan en glutenvrij
  •  Vrij van bewaarmiddelen, additieven, smaak-, kleur- en zoetstoffen
  •  Gemakkelijk te bereiden, zowel warm als koudof latte
  •  Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 2 koppen
  •  Let op! Kinderen, zwangeren en vrouwen die borstvoeding geven max.1 kop per dag.

Bio Matcha Tea Delicacy bevat een groot aantal antioxidanten en aminozuren. Het heeft tot tien keer de voedingswaarde van andere groene thee en bevat een grote hoeveelheid theofylline, een natuurlijke vorm van cafeïne die alleen in thee voorkomt. In tegenstelling tot cafeïne in koffie, wordt theofylline geleidelijk vrijgegeven over 3-6 uur. Matcha is de enige thee die ongeveer 30% vezels bevat en het metabolisme tot 40% versnelt. Dit is goed voor een snellere vetverbranding. Het helpt ook cholesterol en bloedsuikerspiegel te verlagen. Door de vele antioxidanten wordt jouw lichaam beschermd tegen vrije radicalen. Wat de positieve effecten van matcha op het lichaam zijn LEES JE HIER

 

BEREIDING VOLGENS DE TRADITIONELE WIJZE:

USUCHA (=zachtere versie, is lopender) Strooi ongeveer 2gr. matcha in een kommetje en giet er 70 ml water met een temperatuur van maximum 70 °C bij. Klop het geheel met een bamboeklopper in een M-vorm tot er schuim vormt.

KOICHA (=intensieve versie, is dikker) Strooi ongeveer 2gr. matcha in een kommetje en giet er 40 ml water met een temperatuur van maximum 70 °C bij. Klop het geheel in kruis beweging met een met een bamboeklopper tot er schuim vormt. 

 

 

 

 

 

© 2019 - 2020 Matchatea | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel