Matcha muffins met chocolade

 

 

Ingrediënten (voor 4 muffins)

  • 1 goed rijpe banaan geplet tot pap
  • 2 eitjes
  • 70gr. amandelmeel
  • 5EL kokosrasp
  • 1volle EL culinaire matcha Chef
  • 1 EL wijnsteenbakpoeder
  • 2EL ahornsiroop
  • 1/2 koffielepel kaneel
  • een snufje zout
  • chocolade (minstens 70% cacao)
  • een paar gehakte pistachenoten voor de afwerking


Meng alle ingrediënten (behalve de chocolade en de pistachenoten) onder elkaar en verdeel het mengsel over vier muffinvormpjes. Bak ongeveer 20min. in de voorverwarmde oven op 180°.
Laat de muffins afkoelen. Smelt de chocolade au bain-marie of zet de chocolade in een potje even in de oven tot de chocolade gesmolten is. Hak een paar pistachenoten. Doe de gesmolten chocolade over de muffins en werk af met de pistachenoten. Zet ze even in de koelkast tot de chocolade hard is.

 

 

 

 

© 2019 - 2021 Matchatea | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel