Bio Matcha Thee Latte 300 g

 
BIO Free shipping Magnifier
  • 1 of 6

Je favoriete matcha tea latte zonder extra smaakstoffen en ingewikkelde bereiding! Het enige wat je hoeft te doen is de biologische matcha tea latte melange mengen met water! Eenvoudig, snel en heerlijk. Bevat ongeveer 20 porties

.

Availability Op voorraad
€12,46 / pcs    
Product code B200
Brand Kyosun
Brand's website kyosun.com
Category Matcha thee - Delicatessen
 

WAAROM ORGANISCHE MATCHA TEA LATTE DRINKEN?

latte_matcha_2

De biologische matcha tea latte is een heerlijke combinatie van fijngemalen groene matcha thee, rietsuiker en melk. De heerlijke zoete smaak in combinatie met de matcha thee maakt de biologische matcha tea latte een perfecte drank voor het begin van een nieuwe werkdag of een pauze waarin je je trek in zoetigheid kunt onderdrukken en tegelijkertijd nieuwe energie kunt opdoen.


Naast dat matcha thee rijk is aan antioxidanten en aminozuren, bevat het ook theofylline. Dit geeft het lichaam geleidelijk energie over een periode van 3-6 uur zonder de bijwerkingen die we gewend zijn van klassieke cafeïne.


Matcha thee verhoogt ook het concentratievermogen, helpt mentale en fysieke stress te verminderen en verbetert de stemming - wat vooral handig is op werkdagen. Koud of heet, matcha thee helpt je!

HOW HIGH IS THE RECOMMENDED DAILY DOSE OF MATCHA TEA?

De aanbevolen dagelijkse dosis matcha thee voor volwassenen is 4-6 gram. Voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen ongeveer 2 gram per dag.

Hoe KAN IK MATCHA TEA PREPAREREN?

Giet 1 eetlepel latte in de shaker of een ander afsluitbaar bakje, voeg 200 ml koud of heet (max. 70 °C) water toe, goed schudden en klaar! In onze e-shop vind je ook een ruime selectie shakers die gecertificeerd zijn voor contact met voedingsmiddelen en geen ongewenste stoffen zoals BPA bevatten.

HOEVEEL PORTIES BEVAT DE BIOLOGISCHE MATCHA TEA LATTE?

Er zitten ongeveer 20 porties in de verpakking.

HOE MOET DE BIOLOGISCHE MATCHA TEA LATTE BEWAARD WORDEN??

Zorg ervoor dat de verpakking na elk gebruik goed gesloten is. Bewaar op een droge en koele plaats, beschermd tegen zonlicht.

HOE DUURZAAM IS HET PRODUCT??

De houdbaarheid van de Organic Matcha Tea Latte is 24 maanden. 

Bevat het product allergenen? zijn er risico's bij inname?  

De biologische Matcha Tea Latte bevat gedroogde melk, wat betekent dat het ook lactose bevat. Er zijn geen bekende allergenen in de thee zelf. Biologische Matcha Tea Latte bevat geen gluten of palmvet.

WAAR IS HET PRODUCT GEPRODUCEERD?

De biologische groene matcha-thee komt uit Japan. De latte wordt geproduceerd en verpakt door het bedrijf Amylon in Tsjechië.

Samenstelling van het product:

Organische rietsuiker, biologische gedroogde melk, biologische gedroogde rijstsiroop, biologische gemalen groene matcha thee (5,7%), natuurlijk aroma, verdikkingsmiddel: xanthaangom, antiklontermiddel: kaliumtartraat

Weight 0.3 kg