Bio Matcha Thee Harmony 60 g

 
BIO Uit Japan Free shipping Magnifier
  • 1 of 5

De biologische Matcha Tea Harmony bevat 30 zakjes van 2 gram. Hierdoor blijft de originele Japanse matcha thee helemaal vers en hoeven de afzonderlijke porties niet afgewogen te worden. Heel slim en praktisch.

Availability Op voorraad
Normal price €14,54
You save €1,25 (–8 %)
Measure price €13,29 / 1 pcs
€13,29 / pcs    
Product code A101
Brand Kyosun
Brand's website kyosun.com
Category Matcha thee
Warranty 2 years
 

Organic Matcha Tea Award

Organic Matcha Tea Harmony is voor de vijfde keer verkozen tot Product van het Jaar in de categorie Thee op het portaal Heuréka.cz. Jullie, onze klanten, hebben besloten dat Organic Matcha Tea Harmony de absolute winnaar was in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 en 2021. Wij danken u!

 

Portion

Waarom matcha thee drinken?


De biologische Matcha Tea Harmony is de populairste verpakking Japanse Matcha-thee op de markt. De originele Japanse Matcha-thee is qua voedingswaarde 10 keer sterker dan gewone groene thee en bevat een grote hoeveelheid antioxidanten, aminozuren en theofylline. Theofylline is de cafeïne in thee die, in tegenstelling tot de cafeïne in koffie, geleidelijk vrijkomt over een periode van 3-6 uur, wat beter is voor het menselijk organisme. Matcha thee is de enige thee die ongeveer 30% vezels bevat.

 

Certificering

Welke certificeringen heeft Harmony biologische matcha thee? 

Verschillende. Een van de belangrijkste is het Bio-label, dat het product in 2013 kreeg. Het was toen de eerste matcha-thee in Tsjechië die met dit label werd gecertificeerd. Sindsdien is het biologische label vernieuwd tijdens jaarlijkse inspecties door het certificeringsbureau. Een ander certificaat is het certificaat van gezondheidsveiligheid afgegeven door de Nationale Gezondheidsraad. De Japanse teler van deze Matcha-thee heeft ook kwaliteitscertificaten, waarvan de belangrijkste zijn: JAS, OCIA, USDA, Bureau Veritas, ISO 9001, Kosheer en andere. De doos is FSC gecertificeerd

 

from-Japan

Waar wordt de biologische Matcha Tea Harmony verbouwd?  

De thee wordt verbouwd in de Japanse regio's Nishio en Shizuoka

.

 

 

Is de biologische matcha thee regelmatig getest?  

Iedere geïmporteerde partij Harmony biologische matcha-thee wordt getest. De resultaten worden regelmatig gepubliceerd en je kunt ze op elk moment opvragen. Vermeld bij het aanvragen van een test het batchnummer dat je op de onderkant van het doosje vindt. De regelmatige tests zijn een garantie voor kwaliteit en als je een ander merk matcha-thee wilt kopen, wees dan heel voorzichtig bij je keuze. Vooral de goedkope vervangers, die meestal uit China komen, hebben niet dezelfde eigenschappen als de echte uit Japan. Vraag de verkoper naar de laatste tests, die altijd overeen moeten komen met de huidige partij thee die wordt aangeboden. 

  

Kan ik de biologische Matcha Tea Harmony ook in de winkel kopen?

Ja, je kunt Organic Matcha Tea Harmony kopen in vrijwel alle winkels voor gezonde voeding in heel Tsjechië. Onze producten zijn ook verkrijgbaar in apotheken, restaurants, bars en cadeauwinkels. Vraag naar de echte biologische Matcha-thee uit Japan van Kyosun.

 

Wat is de aanbevolen dagelijkse dosis? 

De aanbevolen dagelijkse dosis voor volwassenen is 4-6 gram. Voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen ongeveer 2 gram per dag.

 

Flessen

Hoe wordt biologische matcha thee bereid?  

Een ideaal hulpmiddel bij het bereiden van matcha thee is een shaker of een afsluitbare fles. Giet 2 g matcha-thee in het flesje en schud in koud of warm water. Voor een warme bereiding mag de temperatuur niet hoger zijn dan 70 °C. In ons assortiment vind je ook een ruime selectie shakers die gecertificeerd zijn voor contact met voedingsmiddelen en geen ongewenste stoffen zoals BPA bevatten.

 

Hoeveel zakjes van 2 gram bevat de verpakking?

In de verpakking zitten 30 zakjes van elk 2 gram. sachets met elk 2 g.

 

Hoe moet de matcha-thee worden bewaard? 

Eén van de grootste voordelen van dit product is dat het heel gemakkelijk te bewaren is. Dankzij de hoogwaardige verpakking van elk afzonderlijk zakje is de matcha-thee perfect beschermd tegen lucht en licht. Lucht en licht zijn de meest voorkomende oorzaken van aantasting van dit product, dus het is zeker niet de moeite waard om verpakkingen van 100 gram of meer (die niet beschermd zijn tegen deze invloeden door een beschermende atmosfeer) te gebruiken voor persoonlijk gebruik. De thee verliest binnen enkele dagen zijn kleur, smaak en aroma.

 

Hoe lang is het product houdbaar?

De houdbaarheid van de biologische matcha-thee is 24 maanden

.

 

Bevat de biologische matcha thee allergenen? Zijn er risico's verbonden aan het consumeren van de thee?

Er zijn geen allergenen bekend voor dit product. We raden af om de biologische matcha thee op een lege maag te drinken. Het is een zeer sterke thee en kan misselijkheid veroorzaken op een lege maag. 

 

Waar wordt het product gemaakt?

De biologische matcha-thee komt uit Japan en wordt verpakt in zakjes van 2 gram door het bedrijf Kyosun s.r.o. hier in Tsjechië.  

 

 

 

 

 

Weight 0.103 kg