Bio Matcha Thee Imperial 25 x 2 g

 
BIO Uit Japan Free shipping Magnifier
  • 1 of 6

We komen met een nieuw product - Bio Matcha Tea Imperial! Deze thee houdt het midden tussen Harmony en Premium. Het heeft een fijnere smaak en dichter schuim dan de Harmony-thee, maar tegelijkertijd een meer uitgesproken smaak dan de Premium-thee. Het kan extra worden gearomatiseerd, maar kan ook puur worden gedronken. De verpakking bevat 25 zakjes van 2 g, waardoor de thee vers blijft en de afzonderlijke porties niet hoeven te worden afgemeten.

Availability Op voorraad
Normal price €16,79
You save €0,80 (–4 %)
€15,99 / pcs    
Product code A100
Brand Kyosun
Brand's website kyosun.com
Category Matcha thee
Warranty 2 years
 

Portion-PremiumWaarom matcha thee drinken?

De biologische Matcha Tea Imperial is een Japanse Matcha-thee van zeer hoge kwaliteit. De fijngemalen theeblaadjes worden overgoten met water en geschud. Het hele groene theeblad wordt dus gedronken, waardoor ons lichaam de maximale hoeveelheid heilzame stoffen uit de matcha-thee kan halen: grote hoeveelheden antioxidanten, aminozuren en ongeveer 10 keer meer voedingsstoffen dan normale groene thee. Matcha-thee bevat theofylline, de cafeïne van de thee, die geleidelijk vrijkomt over een periode van 3-6 uur en voor het lichaam een goed alternatief is voor koffie. Theofylline bevordert de concentratie en vermindert tegelijkertijd fysieke en mentale stress. Matcha thee bevat ook L-theanine, een stof die je een gelukkig gevoel geeft. Een van de populaire voordelen van matcha thee is de mogelijkheid om de stofwisseling tot 40% te versnellen.

Wat is het verschil tussen de biologische Matcha-thee Imperial, Harmony en Premium?

 

Organic Matcha Tea Harmony is een product om dagelijks van te genieten. Het heeft een sterke smaak en kan worden gebruikt als smaakmaker of als toevoeging aan voedingsmiddelen. Het is afkomstig uit een regio waar matcha-thee relatief kort wordt verbouwd en de blaadjes machinaal worden geoogst.

De Organic Matcha Tea Premium is geschikt voor speciale gelegenheden. Het is een product met een delicate smaak dat puur gedronken moet worden en in geen geval geschikt is als voedingsadditief. De premium thee wordt verbouwd in een regio waar al eeuwenlang matcha thee wordt verbouwd en wordt met de hand geoogst.

De biologische Matcha-thee Imperial houdt het midden tussen Harmony en Premium. De smaak is delicater dan die van de Harmony-thee, maar veel aardser dan die van de Premium-thee. De thee is zowel geschikt om te aromatiseren als om in zijn natuurlijke vorm te drinken; bij het schudden ontstaat een soortgelijk schuim als bij premium thee, maar wordt in dezelfde regio verbouwd als Harmony-thee. De Imperial-thee is daarom een tussenproduct tussen Harmony en Premium en biedt alle liefhebbers van matcha-thee een interessante smaakervaring.

CertificationWelke certificeringen heeft de biologische Matcha Tea Imperial?  

De biologische Matcha Tea Imperial is, net als alle andere theesoorten, gecertificeerd met het biologische keurmerk. Matcha Tea heeft dit label sinds 2013 elk jaar met succes behaald. Tot de certificaten die aan Matcha Tea zijn toegekend, behoort ook het certificaat van gezondheidsveiligheid van het product, dat is afgegeven door de National Board of Health. Matcha Tea stelt dezelfde eisen aan zijn Japanse leveranciers, die in het bezit zijn van certificaten zoals JAS, OCIA, USDA, Bureau Veritas, ISO 9001, Kosheer en andere.

 

Is de biologische matcha thee regelmatig getest?  

Alle vers geïmporteerde partijen biologische Matcha-thee Imperial worden onmiddellijk na het passeren van de Tsjechische grens naar een gespecialiseerd laboratorium gestuurd, waar de Matcha-thee wordt getest op schimmels, pesticiden en E.coli-bacteriën. Deze tests zijn beschikbaar voor alle bezoekers van onze website. Als klanten dat willen, kunnen we hen deze tests ook per e-mail toesturen. Vermeld in de e-mail het partijnummer dat op de onderkant van de verpakking van de Organic Matcha Tea Imperial staat. De regelmatige tests zijn een kwaliteitsgarantie. Als je besluit een ander merk Matcha-thee te kopen, moet je de verkoper vragen om actuele tests die overeenkomen met de huidige partij van de aangeboden thee. Er zijn goedkope kopieën van Matcha-thee op de Tsjechische markt, meestal uit China. Deze vervangers kunnen qua samenstelling, kleur of smaak niet tippen aan de kwaliteit van echte Japanse thee.

Waar wordt de biologische Matcha-thee Imperial verbouwd?  

De theebladeren voor de biologische Matcha Tea Imperial komen uit de regio Shizuoka.

Wat is de aanbevolen dagelijkse dosis?  

De aanbevolen dagelijkse dosis voor volwassenen is 4-6 gram. Voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen ongeveer 2 gram per dag.

Hoe wordt de Organic Matcha Tea Imperial bereid?  

bottleWij adviseren de Imperial thee te bereiden in een shaker of in een afsluitbare fles. De kleur komt bijvoorbeeld het best tot zijn recht in de Matcha Glass Bottle ;-) Giet de inhoud van een zakje van 2 g in de shaker, voeg koud water of water verwarmd tot 70°C toe en schud goed. Je kunt vruchtensap, siroop van hoge kwaliteit, verschillende kruiden, honing of gember toevoegen, of je kunt de matcha-thee bereiden met 100% vruchtensap, melk of alternatieven voor veganisten. De matcha tea shakers en flessen zijn gecertificeerd voor contact met voedsel en bevatten geen ongewenste stoffen zoals BPA.

 

Hoeveel zakjes van 2 gram bevat de verpakking?

In een doos Organic Matcha Tea Imperial zitten 25 zakjes Matcha-thee van 2 gram.

Hoe moet de Matcha-thee worden bewaard? 

De hoogwaardige zakjes zorgen voor een goede bewaring. Ze beschermen de matcha-thee tegen lucht en licht, de grootste vijanden van deze thee. De hoogwaardige verpakking garandeert versheid en de matcha-thee hoeft niet langer speciaal beschermd te worden - het is voldoende om hem uit de buurt van zonnestralen te bewaren. Als je overweegt om een verpakking van 100 gram of meer te kopen voor persoonlijk gebruik, houd er dan rekening mee dat de thee binnen een paar dagen zijn kwaliteit verliest als deze niet wordt beschermd door een aangepaste atmosfeer. Het aroma, de kleur en de smaak gaan binnen een paar dagen verloren en daarom hoeft zo'n verpakking zichzelf niet terug te betalen.

Wat is de houdbaarheid van het product?

De houdbaarheid van de biologische matcha thee is 24 maanden. 

Bevat de Organic Matcha Tea Imperial allergenen? Zijn er risico's verbonden aan het consumeren van de thee?

Er zijn geen allergenen bekend in dit product. We raden af om de biologische matcha thee op een lege maag te drinken. Het is een zeer sterke thee en kan misselijkheid veroorzaken op een lege maag. 

mapa-premium-c-dWaar wordt het product gemaakt?

De biologische matcha-thee komt uit Japan en wordt verpakt in zakjes door het bedrijf Kyosun s.r.o. hier in Tsjechië.

 

 

 

 

 

Weight 0.08 kg